KARDIO BALANCE FUNKCIONALNE VAJE

Kaj je res dobro?
Celosten trening!

Kombinirajte vse troje, da boste dosegli najboljše rezultate. Predvsem pa kombinirajte tiste vadbe, ki so za vas najbolj primerne in ob katerih se imate najboljše.

pokurite več kot 1000 kcal v 1 uri

izboljšajte postavo

pospešite presnovo do 15 %

dvignite srčni utrip

KARDIO

Spinning®

Spinning® je skupinski kardiovaskularni trening kolesarjenja na stacionarnem kolesu, ki pa posnema kolesarjenje na cesti. Udeležence ob glasbeni spremljavi spodbuja strokovno usposobljen inštruktor. Obremenitev je sicer individualna, saj si intenzivnost vadbe lahko vsakdo prilagodi po svoje.

Zumba

Zumba je plesno-aerobna vadba, ki poteka ob zelo dinamični pop in latinsko-ameriški glasbi, njen namen je oblikovanje in krepitev celotnega telesa. Koreografije in plesni koraki so preprosti, izmenjujejo se med počasnimi in hitrimi ritmi.

Power Step

Power step je srednje do visoko intenzivna vadba, ki spada med kardio treninge, na trenutke pa bi jo lahko uvrstili med funkcionalne treninge. Na vadbi se uporablja stopnička-step, ki služi za ogrevanje in izvedbo dobrega kardio treninga. Že znotraj step koreografije se daje velik poudarek na izvedbo vaj s katerimi krepimo ženske občutljive dele telesa, kot so ritka, noge. Po ogrevanju oz. step koreografiji sledi del z vajami, ki se izvajajo po principu Tabate, Hiita, funkcionalnega treninga, tako s pomočjo stepa, lastne teže in s pripomočki, kjer krepimo celo telo….trebuh, noge, roke… Glasba poskrbi, da se kljub težavnosti vadbe, zabavamo.

Pop Pilates®

Pop Pilates® je intenzivna skupinska vadba, ki krepi celotno telo. Vadba z lastno težo vključuje elemente pilatesa, poteka ob glasbi, pospeši srčni utrip ter povečuje gibljivost in fleksibilnost telesa.

BALANCE

Pilates

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje pravilno dihanje in tekoče, nadzorovano gibanje. Njegov glavni namen je krepitev mišic trupa (vse trebušne in vse hrbtne mišice), mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti in vzpostavitev telesne simetrije.

FUNKCIONALNI TRENINGI

Magma Mix

Sobotni jutranji funkcionalni trening z lastno težo in pripomočki.

Fit Mix

Gre jutranji trening, pri katerem kombiniramo krepilne vaje in vaje za stabilizacijo trupa. Izvajamo jih z lastno težo ali z rekviziti.  Je zelo raznolik, izvaja se kot delo po postajah, z intervali.

Funkcionalni trening

Vadba krepi roke, noge in trup (trebušne in hrbtne mišice) ter izboljšuje srčno-dihalne sposobnosti. Vaje lahko izvajamo s pripomočki ali brez njih. Poslužujemo se vadbe po postajah, obhodne in intervalne vadbe, poligonov.

HIIT

V osnovi gre za vadbo, ki je sestavljena iz krajših intervalov visoke intenzivnosti in daljših intervalov nizke intenzivnosti. Prav ta oblika treninga naj bi veljala za najučinkovitejšo pri hitrejši porabi odvečnih maščob, pridobivanju mišične mase in dvigovanju nivoja energije za vsakdanje življenje.

Bodi na tekočem

Vse novosti, akcije in dogodki na vašem e-mailu

© MagmaX 2023. Vse pravice pridržane. Zasebnost in piškotki